Залози на Game of Thrones (обновена след 5-ти епизод) – кой ще управлява Вестерос на края на сезона?

Най – сетне се вижда финала на последния сезон на Game of Thrones (Игра на Тронове) и сред любителите на сериала текат спорове как ще завърши последния сеозн на сериала. Много от феновете дори биха се обзаложили на това че техния герой ще ще управлява Вестерос в крайна сметка, но къде биха могли да направят това?

Update след 5-ти епизод на последния сезон на Играта на Тронове

Денерис се показа като истинска потомка на Лудия крал и подпали целия King’s Landing барабар с поданиците, премазвайки и Церсей под отломките. На Джон/Егон и оцелелите от касапницата тази работа май не им хареса и залога с това кой ще стои на Железния трон на финала става все по заплетен. Като цяло Денерис май е аут, като най – новия залог който се появи в 1xbet е за това кой точно ще я убие (коефициентите са от 14-ти Май 11.00ч). Не знам кой точно ще е късметлията – аз се лично кефя на Санса (оценена с коеф. 15), но май най вероятно е Джон да си довърши след едно последно гушкане ;-).

Кат цяло не се останали почти никакви интересни залози за финалния епизод, освен този за Последният герой, който ще говори в последния епизод – там бих заложил на Тирион (оценен с 4.5).

Update след 4-ти епизод на последния сезон на Играта на Тронове

Краля на нощта и белите бродници бяха сразени по доста странен начин, след като бяха размазали обединената армия на Денерис и северняците, така че претендентите за трона остават с 1 по малко. Дани и Джон/Егон май няма да се разберат кой ще е отгоре в странната им връзка (все пак се оказа че тя му леля 😳) и развръзката става все по заплетена.

Другата важна информация е че към момента никой от лицензираните букмейкъри за България, не предлага залози за сериала, та се налага да ви предложа такива от популярния по цял свят 1XBet.

Към момента (9-ти Май 16.00ч) техни фаворити за железния трон са Бран и Санса Старк – оценени съответно с 1.94 и 2.42, като Денерис е изпаднала доста надолу с 19, а Церсей е с цели 25. така че е много вероятно тези двечките да се избият една друга а Старките да си царуват доволни и щастливи 🤴👸.

От 1XBet предлагат още много интересни залози за развитието на Играта на Тронове в последните епизоди като:

 • До края на сезона в кадър  отново ще се появи чаша кафе ☕ – ДА е оценено с 13
 • Кои герои ще оцелеят до края на сезона – Сам Тарли е фаворит с 1.05 да отърве кожата, но моя фаворит е Брон с 2.64 – този е голям тарикат и ще намери начин да се спаси.
 • Последния герой, който ще говори – най големи са шансовете на Бран
 • Ще имат ли дете Джон и Денерис – май не щото коеф. е близо 3
  и още десетина други залози …Е все още имат 2 дни (до 10-ти Април 2019) да го направят в лицензирания Български сайт за залози Winbet, който предлага следните залози за финала на Game of Thrones към момента.

 • Кой ще бъде владетеля на Вестерос в края на 8- ми сезон?
 • Ще оцелее ли Аря Старк до края на 8 – ми сезон?
 • Герой, който ще умре първи?
 • Кой герой (от посочените) ще умре пръв – Церсей или Денерис?
 • Кой ще убие Церсей Ланистър (това малко обезсмисля горния залог ама нейсе ;-)?

Залозите за Game of Thrones може да намерите в секцията Специални > Сериали > Игра на Тронове.

Ако нямата акаунт в Winbet не се притеснявайте – регистрацията е супер лесна, а ще получите и бонус за  първия си депозит от 50% до  максимум 200лв.

Аз лично съм на мнение че продуцентите са замислили трагичен финал и Краля на нощта с белите бродници ще завладеят всичко (коеф. 11), ноооо все пак ако сте позитивни и искате да заложите на крастотата може да се изкушите от ставките за Денерис (оценена с 4.50).

Все пак се поогледах и намерих че в алтернативния оператор 1xbet сред многото залози на Game of Thrones има и такъв кой ще убие Краля на нощта, така че веротността от първото ми предположение е минимална. Вижте и другите залози на 1xbet за финалния сезон на сериала (там залозите са до 4.00 на 14.04.2019 така че ще имате и повече време за мислене).

Update след 3-ти епизод – Краля на нощта загина от ръката на Аря Старк, така който е заложил на нея е получил залога си x6.7 😉

2 thoughts on “Залози на Game of Thrones (обновена след 5-ти епизод) – кой ще управлява Вестерос на края на сезона?

 1. Ти шегаджия ли си какво Джон Сноу ше ги отвее сичките. Какъв ми е сладур ще го изпапкам направо

  Reply
 2. Ще е жалко ако си нямат детенце Джон и Дани – страхотна двойка са 🙁

  Reply

Post Comment