Залози на Game of Thrones в Winbet – кой ще управлява Вестерос на края на сезона?

Най – сетне се вижда края на дългото чакане на последния сеозн на Game of Thrones (Игра на Тронове) и сред любителите на сериала текат спорове как ще завърши последния сеозн на сериала. Много от феновете дори биха се обзаложили на това че техния герой ще ще управлява Вестерос в крайна сметка, но къде биха могли да направят това.

Е все още имат 2 дни (до 10-ти Април 2019) да го направят в лицензирания Български сайт за залози Winbet, който предлага следните залози за финала на Game of Thrones към момента.

  • Кой ще бъде владетеля на Вестерос в края на 8- ми сезон?
  • Ще оцелее ли Аря Старк до края на 8 – ми сезон?
  • Герой, който ще умре първи?
  • Кой герой (от посочените) ще умре пръв – Церсей или Денерис?
  • Кой ще убие Церсей Ланистър (това малко обезсмисля горния залог ама нейсе ;-)?

Залозите за Game of Thrones може да намерите в секцията Специални > Сериали > Игра на Тронове.

Ако нямата акаунт в Winbet не се притеснявайте – регистрацията е супер лесна, а ще получите и бонус за  първия си депозит от 50% до  максимум 200лв.

Аз лично съм на мнение че продуцентите са замислили трагичен финал и Краля на нощта с белите бродници ще завладеят всичко (коеф. 11), ноооо все пак ако сте позитивни и искате да заложите на крастотата може да се изкушите от ставките за Денерис (оценена с 4.50).

Все пак се поогледах и намерих че в алтернативния оператор 1xbet сред многото залози на Game of Thrones има и такъв кой ще убие Краля на нощта, така че веротността от първото ми предположение е минимална. Вижте и другите залози на 1xbet за финалния сезон на сериала (там залозите са до 4.00 на 14.04.2019 така че ще имате и повече време за мислене).

One thought on “Залози на Game of Thrones в Winbet – кой ще управлява Вестерос на края на сезона?

  1. Ти шегаджия ли си какво Джон Сноу ше ги отвее сичките. Какъв ми е сладур ще го изпапкам направо

    Reply

Post Comment