Спечелете до 150000 с прогнозите си в играта на Sportingbet Rio Expert

Олимпийските игри в Рио де жанейро наближават и с тях започват и новите промоции от онлайн букмейкърите за Българските им клиенти. Ето и най-новата от Sportingbet – подайте прогнозите си за Олимпийския турнир по футбол в Рио 2016през специалната страница на букмейкъра и може да спечелите награди до 150 000лв награден фонд.  Сред тях са сериозните 150 000 за всички резултати в турнира и 50 000 лева за медалистите в него, както и безплатни завъртания на играта FOOTBALL: CHAMPIONS CUPв казиното на Sportingbet за позналите победителите в групите, кой ще спечели турнира и с какъв резултат.

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА НА СПОРТИНГБЕТ RIO EXPERT

Познайте правилно: Победител в турнира Точен краен резултат във финала Победителите във всички групи Медалистите Всички крайни резултати в турнира
И ПЕЧЕЛИТЕ: 10БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ 20БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ 30БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ДЯЛ ОТ 50 000ЛВ. НАГРАДЕН ФОНД ДЯЛ ОТ 150 000ЛВ. НАГРАДЕН ФОНД

Sportingbet-Rio-Expert-2016

За да спечелите Голямата награда  Rio Expert на Спортингбет – дял от 150 000лв награден фонд,  трябва да подадете прогнозата си през специалната страница и правилно да познаете всички резултати от следните събития от Олимпийския турнир по футбол в Рио 2016:

 • Точно класиране във всяка от групите (групи A, B, C, D). Отборите, завършили на първите две места в групите, автоматично продължават към фазата на преките елиминации съгласно турнирните правила.
 • Във фазата на преките елиминации, клиент трябва правилно да познае победителите във всеки мач (4 четвърфинала, 2 полуфинала, 1 мач за бронзовия медал, 1 финал).
 • Във финала, клиент трябва правилно да познае победителя в турнира и точния краен резултат във финалния мач в редовните 90 минути , вкл. добавено от съдията време (изключват се евентуални продължения).
 • Наградата се печели само ако всички включени събития са правилно познати в една подадена прогноза.
 • Сумата от 150 000лв. ще бъде кредитирана в неговата/нейната активна сметка в Sportingbet до 48 часа след края на турнира (без изискване за отиграване на сумата).
 • В случай на двама или повече победители в играта с прогнози, то всички печеливши ще си поделят 150 000лв. – наградата ще бъде поделена между тях в равни части.

УСЛОВИЯ В ИГРАТА НА СПОРТИНГБЕТ RIO EXPERT

 • Клиент може да спечели само 1 награда и само веднъж. Отчита се само най-успешната прогноза на клиент от всички подадени от него/нея прогнози.
 • Клиент може да подаде само по 1 прогноза на ден, до 23:59ч. на 3ти август 2016г.
 • След подаването на прогноза, тя не може да бъде променяна.
 • За да бъде валидна, всяка подадена прогноза трябва да бъде потвърдена чрез извършването на какъвто и да е спортен залог (изключени са виртуалните спортове). Този залог трябва да бъде направен в същия ден, в който е подадена и прогнозата, в противен случай прогнозата няма да е валидна и няма да се отчита в промоцията.
 • В промоцията се отчитат само залози с реални пари. Безплатни залози и залози с бонус пари не се отчитат за тази промоция.
 • Дали прогноза е валидна или не, ще бъде показано в историята на прогнозите на клиент, на следващия ден до обяд.
 • В промоцията могат да участват само регистрирани в Sportingbet клиенти.

Post Comment